We mogen weer masseren! Dus om te beginnen start Your Healing House met een speciale actie. Je kunt even een momentje voor jezelf inplannen waarbij je heerlijk zittend kunt mediteren en tegelijkertijd verwent wordt. Je krijgt voor slechts € 45,- een warme voetenbad massage met zout, kruidenthee en heerlijke aromatische geurende oliën. De massage duurt 45 minuten. Zodra je de massage hebt geboekt en hebt betaald, wordt je gebeld zodat we een afspraak kunnen plannen.  Er wordt een uur ingeplant in mijn agenda zodat we rekening kunnen houden met in-en uitloop om zo min mogelijk loopverkeer te krijgen. Wees dus stipt op tijd!  Er wordt gebruik gemaakt van mondkapjes en er zal ook een mondkapje voor jou aanwezig zijn. Mocht u verkoudheid-, benauwdheid-, koortsverschijnselen hebben, dan kan de massage helaas niet door gaan. We zullen de afspraak dan moeten verzetten tot dat je verschijnselen weg zijn. Mocht je verhinderd zijn en de afspraak willen verzetten, dan kan dat maximaal 24 uur van te voren worden verzet. Doe je dat niet, dan krijg je geen geld terug. Omdat we met een tijdschema zitten is het belangrijk om stipt op tijd aanwezig bent! Mocht je op de dag zelf aan de late kant zijn bel dan even om dat door te geven. Als je later bent dan 15 minuten kan de massage niet doorgaan en krijgt u ook geen geld terug.De warme voetenbad massage is een ontspannende voetmassage. Normaal gesproken beginnen we eerst met een mindfull oefening met behulp van fruitwater. Aangezien we dat nu even niet mogen doen vanwege de corona maatregelen, doen we dit niet. Dus starten we met het uitkiezen van de aromatische olie waar we de massage mee afsluiten. Dan begint het met de warme voetenbad. In deze warm water bad zit dode zeezout, en magenesium zout. Dit bevordert de bloedsomloop en werkt ook als een detox. Daarnaast bevat de warme voetenbad ook diverse soorten kruidenthee zoals; rozenknoppen, gele bloesem, lavendel  en kamille. Mocht je ergens allergisch voor zijn, meld dat even van te voren aan. Je krijgt eerst een reinigingsmassage  en dan worden de voeten gemasseerd met een mengsel van een draagolie, lotion en etherische olie die jij zelf hebt uitgekozen. Je krijgt ook een sample smell mee naar huis met de gekozen olie zodat je gedurende dag herinnerd wordt aan dat ontspannende moment. Helaas kunnen we de massage ook niet afsluiten met een heerlijke kopje kruidenthee. Wat normaal gesproken wel zou gebeuren. Deze massage is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf 14 weken in de zwangerschap. Mocht u andere medische aandoeningen hebben dan dient u een verwijsbrief van u behandelende arts te hebben. De massages valt niet onder vergoeding van een zorgverzekering maatschappij.  

Wil je een massage boeken, vul dan de onderstaande formulier in. Je krijgt een factuur per mail. Zodra je de betaling hebt gedaan wordt je gebeld om een afspraak in te plannen. Deze massage wordt gehouden bij Plantoor te Groningen. Mocht je met de auto komen houdt dan wel rekening met het vinden van een parkeerplek en het is ook betaald parkeren.

 

De actie is alleen geldig op maandag 1,8,15 en 22 juni.

Mocht je een voorkeur hebben qua datum schrijf dat dan op in de onderstaande formulier in het kopje eventuele opmerkingen.  

Let op... Deze speciale actie wordt alleen gehouden bij Plantoor. De andere massages worden bij Contoura gehouden.