Bestel 'your moment' box

 

 

De ‘your moment’ box is een samengestelde box dat helpt om een zen moment voor jezelf thuis te creëren. Het voordeel hiervan is dat de inhoud van dit box helpt bij het ontgiften van je lichaam. Als je er een mooie ritueel van maakt heeft het niet alleen lichamelijke voordelen maar je mind komt ook tot rust. Hoe je het ook doet, doe het mindfull.  Lees hier verder over in de ‘your wellness’ blog. In deze box vindt je twee zakjes 'salty tea' , dat bestaat uit diverse zoutsoorten en diverse kruidenthee. Je kunt dit gebruiken voor een voetenbad maar het is ook geschikt voor in bad. Aan elk zakje wordt etherische olie toegevoegd en jij kan zelf kiezen  welke olie je toegevoegd wilt hebben per zak. Zo maak je ook kennis met etherische oliën en de werking ervan.  De 'zen tea' is een rustgevende thee dat vriendelijk is voor de maag en helpt met het ontgiften van het lichaam.  Het is een mix van kruidenthee. Brandnetel werkt vochtafdrijvend en helpt bij het proces van lichaam's ontgifting. Lavendel en kamille werken ontspannend en zijn beide zacht voor de maag. Citroengras geeft een kleine kick zodat je niet helemaal wegdommelt van de rust tijdens een voetenbad of bad.  Je ontvangt een boterzacht zeepje om je voeten te wassen en nadat je klaar bent met de voetenbad kun jij je voeten insmeren met etherische roller blend of wat je al in huis hebt.   Bij het pakket ontvang  je een sample smell. Je kunt er aan ruiken en je ruikt dan citroen olie. Ontdek wat aromatische geuren met je kunnen doen. 

 

 

‘Your moment’ box bevat;

O 2 zakjes ‘salty tea’ van 80 gram

O 1 zakje zen tea van 15 gram

O 1 boterzacht zeepje

O 1 sample smell 

O 1 roller met etherische olie blend van 10 ml

 

Per zakje voetenbad zout, ‘salty tea’, kun je  1 etherische olie kiezen die je eraan toegevoegd wilt hebben. Je hebt de keuze uit; lavendel olie, limoen olie, grapefruit olie, pepermunt olie en citroen olie.  

 

De kosten zijn €34,- inclusief btw en verzendkosten. 

 

 

Ingrediënten zakje ‘salty tea’: magnesium zout, dode zeezout, Himalaya zout, lavendel, kamille, geel bloesem, roosknopjes + gewenste etherische olie.

 

Ingrediënten ‘zen tea’: lavendel, kamille, brandnetel en citroengras. 

 

 

Ingrediënten boterzacht zeepje: coco's olie, olijfzeep, black soap en etherische olie.